25. februarja, 2024
Dobrodošli na naši spletni strani Art Konjedic

Blog

Izdelava jaslic

Slider

Izdelava keramičnih jaslic

Jaslice so tradicionalna božična dekoracija, ki prikazuje rojstvo Jezusa Kristusa. Izdelujejo se iz različnih materialov, vključno s keramiko. Keramične jaslice so lahko zelo lepe in elegantne, hkrati pa so tudi zelo trpežne in bodo trajale več let.

V naši delavnici izdelujemo keramične jaslice različnih velikosti, od 10 cm do 50 cm. Vsaka jaslice je ročno izdelana iz visokokakovostne keramike. Pri izdelavi uporabljamo tradicionalne tehnike, ki zagotavljajo, da so jaslice natančne in realistične.

10 cm jaslice
10 cm jaslice so idealne za majhne prostore ali za tiste, ki iščejo bolj intimno božično dekoracijo.

14 cm jaslice
14 cm jaslice so nekoliko večje od 10 cm jaslic in so še vedno dovolj majhne, da jih lahko postavite na mizo ali polico.

20 cm jaslice
20 cm jaslice so odlična izbira za tiste, ki iščejo malo večje jaslice, ki bodo še vedno primerne za majhne prostore.

30 cm jaslice
30 cm jaslice so primerne za srednje velike prostore ali cerkve.

50 cm jaslice
50 cm jaslice so največja velikost, ki jo ponujamo. Jaslice so idealne za velike prostore ali za tiste, ki iščejo resnično impresivne jaslice. Velikost teh jaslic so po naročilu saj je za njihovo izdelavo potrebno veliko časa. Te jaslice so primerne za cerkve.

Naše jaslice so narejene z veliko ljubezni in skrbi. Vsak kos je edinstven in bo zagotovo dodal poseben čar vašemu domu.

X
X